Juridische diensten

Juridische ondersteuning binnen handbereik

Raedshuys Bedrijfsjuristen brengt professionele juridische ondersteuning binnen bereik van ondernemers, groot en klein. Het maakt niet uit of u ZZP'er, MKB'er of een grootschalige ondernemer bent, we nemen u alle juridische zorgen uit handen. Zodra er iets is, belt u niet naar een anoniem callcenter aan de andere kant van Nederland, maar met uw eigen juridisch specialist die u en uw bedrijf persoonlijk kent en altijd dichtbij is.

Duidelijkheid vóór alles

Als er één ding is dat we voor u willen creëren, dan is het duidelijkheid. Dat merkt u aan onze benadering en adviezen. We spreken uw taal en vertalen juridische kwesties naar specifieke kansen en risico's voor uw onderneming.

Hoe zeker wilt u zijn?

U bepaalt helemaal zelf hoe u ons inschakelt:

  • Per uur – we verlenen rechtshulp en berekenen onze uren door (tegen het scherpe uurtarief van € 175,- inclusief kantoorkosten).
  • Per dienst – we werken met vaste prijzen voor vastomlijnde producten en stellen voor een fixed price bijvoorbeeld een arbeidscontract of algemene leveringsvoorwaarden op.
  • Raedshuys incasso service - een gericht juridische en daadkrachtige uitkomst voor uw openstaande vorderingen.
  • Raedshuys Ontzorgt abonnement – voor een vast abonnementsbedrag per maand beschikt u altijd over rechtshulp en een groot aantal aanvullende services.
  • Raedshuys Verzekert – maximale zekerheid in de vorm van een rechtsbijstandverzekering waarmee de juridische kosten van vrijwel elk bedrijfsconflict zijn gedekt.

Preventief of reactief

Het liefste brengen we preventief uw risico's in beeld en maken we uw contracten en voorwaarden waterdicht. Maar u kunt ons natuurlijk ook inschakelen zodra er een geschil dreigt of om een notoire wanbetaler eens stevig aan te pakken. We bieden de juridische ondersteuning waar ú op dat moment behoefte aan heeft en staan voor u klaar om problemen te voorkomen of op te lossen. Snel, daadkrachtig en effectief.

Eigen specialisten

Raedshuys Bedrijfsjuristen is een onderdeel van Raedshuys Groep; een organisatie die kennis, expertise en klantbelang voorop stelt. Raedshuys Groep bestaat uit verschillende disciplines waaronder verzekeringen, financiële diensten, pensioenexpertise en juridische dienstverlening.

Hierdoor beschikt uw jurist niet alleen over zijn/haar eigen juridisch kennis, maar kan hij/ zij ook direct gebruik maken van de expertise van onze specialisten. Zo blijkt weer:

Raedshuys; doen waar je goed in bent, dat maakt het verschil!